Μερικές συμβουλές Max Lift για τη φροντίδα του δέρματος

0
Rate this post

Οι περισσότεροι από εμάς

Μερικές συμβουλές Max Lift για τη φροντίδα του δέρματοςεπιθυμούν να ενδυναμώσει, να φέρει πίσω τα χέρια του χρόνου. Ωστόσο, όλοι δεν επιθυμεί να υποβληθεί σε μια επεμβατική θεραπεία που έγινε, η οποία απαιτεί την επεξεργασία του χειρουργού με το νυστέρι.

Καταλαβαίνουμε τον ανελκυστήρα προσώπου, η ενδοσκοπική μέθοδος που μπορεί να μειώσει δραστικά ρυτίδες, Aλλά Max Lift συνήθως δεν. παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Το πρόσωπο του το πλαστικό, και τράβηξε:
 • και όχι όπως καθώς δεν πρέπει επίσης να το κεφάλι
 • έξω από τη μόδα. Στη συνέχεια, είναι εκεί για να
 • ληφθεί υπόψη η μετεγχειρητική πορεία της κατάρτισης,
 • και όχι συνεχώς, χωρίς παρενέργειες
 • Όταν κάνετε ένα πρόσωπο εκπαίδευση, δεν μπορείτε να πάτε πίσω
 • Αν το τελευταίο αποτέλεσμα δεν είναι όπως
 • θα πρέπει να και πάλι να εξετάσει τα εργαλεία του καλλυντικό χειρούργο.

Υπάρχουν χειρουργικές επεμβάσεις που είναι λιγότερο επεμβατική ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο. Ας ξεκινήσουμε από τη χρήση απορροφήσιμα υλικά πληρώσεως, το υλικό πληρώσεως,

δερματική. Ένα από τα πιο διάσημα είναι το υαλουρονικό οξύ. Είναι ένα φυσικό στοιχείο, το παρόν στο ανθρώπινο σώμα. Με το πέρασμα του χρόνου, συχνά τείνει να μειωθεί, είναι υπεύθυνη για την ευελιξία του δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί

να χορηγηθεί κατ ‘ ευθείαν στο ρυτίδες, τσιμπήματα ενδοδερμική. Οι επιπτώσεις περιορίζονται στο χρόνο. Το υαλουρονικό οξύ έχει την τάση να απορροφούν το κάνει κατά την περίοδο 4-6 μηνών, εν τω μεταξύ, το πρόσωπο φαίνεται επιπλέον λεία, λαμπερά, καθώς και οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές.

Μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες θεραπείες κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά θα πρέπει να δεν είναι «εθισμένοι».

 • Η ίδια επιλέγει για το botox, ή η αλλαντική τοξική ουσία. Αυτό είναι ένα πραγματικό «δηλητήριο», το οποίο ακινητοποιεί τα νεύρα. Είναι χρησιμοποιείται για να μειώσει τις ρυτίδες, αυτά του ναού. Επίσης, σε αυτό το παράδειγμα, οι επιπτώσεις είναι στιγμιαία, 3-4 μήνες.
 • Ένα άλλο υλικό πληρώσεως απορροφήσιμα, καθώς και χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση για το υαλουρονικό οξύ είναι το πολυγαλακτικό οξύ. Και οι δύο θεραπείες μπορούν, ωστόσο, έχουν παρενέργειες, μεταξύ των οποίων επισημαίνουμε: τραυματισμό, οιδήματα, μώλωπες, αιμορραγία, λοιμώξεις.

Σίγουρα θα επίσης να απολαύσετε μαζί με τα τελικά αποτελέσματα, καθώς, ωστόσο, το μόνο σημείο για να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι την ολοκλήρωση των επιπτώσεων.

Το κόστος για μια θεραπεία με το υλικό πληρώσεως του προσώπου είναι περίπου 150-300 ευρώ, ανάλογα με το ποσό σημαντικό να γίνει χρήση και των εμπειρογνωμόνων που εκτελεί τη χειρουργική επέμβαση. Η εμπορική ονομασία των ειδών που χρησιμοποιούνται είναι

επίσης, είναι από τα

Νέα αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο της οπτικής φαρμακευτική αγωγή. Για παράδειγμα, υπάρχει η βιογραφία του.

Είναι ξεφορτωθεί το αίμα από τον ασθενή, καθαρισμένο και επίσης να εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, και στη συνέχεια να εισαχθεί εκ νέου για την του προσώπου βαθμό. Ενισχύει την εμφάνιση του προσώπου με τη μείωση των ζάρες. Μετά από αυτό υπάρχουν θεραπείες με το κρύο, κρυοθεραπεία, λεμφικό μασάζ αποστράγγισης, καθώς και παρασκευάζονται στην ομοιοπαθητική να χορηγηθεί με ένεση απευθείας στο πρόσωπο.

 • Μια νέα θεραπεία που θα έρθει να είναι στο δρόμο είναι το ένα με το απορροφήσιμο. Μην χρησιμοποιείτε το νυστέρι.
 • Τα καλώδια είναι εξασφαλισμένα κάτω από το δέρμα κάνοντας χρήση των βελόνων που δεν αφήνουν τα σημάδια τους και συχνά έχουν την τάση κάπως, οι μυς του προσώπου.
 • Υποστήριξη της μικροσκοπικοί κώνοι υποδόρια.
 • Η επίδραση διαρκεί σχετικά 6 μήνες και μετά τα καλώδια,
 • βιολογικό προϊόν, επανα-απορροφάται Max Lift κανονικά από το σώμα. Το κόστος της διαδικασίας είναι.

Οι ρυτίδες είναι ένα από τα ελαττώματα πιο συχνά δημιουργούν κατά τη διάρκεια της ηλικία, με την πρόοδο χρόνια στα θηλυκά όσο και στα αρσενικά. Σε αυτή τη σελίδα θα ανακαλύψετε τι είναι, πώς τους μορφή και πώς να τους αποφύγει, καθώς και οι λύσεις για την αντιμετώπιση τους.

Μια πτυχή εμφανίζεται στο πρόσωπο κυρίες και άνδρες, και ορίζεται ως ένα αυλάκι που τονίζεται όλο και περισσότερο λόγω της συνεχούς

δραστηριότητας των μυών του προσώπου, κυρίως λόγω της γήρανσης του δέρματος, η οποία, με το χρόνο που έρχεται να είναι ακόμα πιο τέλος, λιγότερο ενυδατωμένο, καθώς και χάνει την ελαστικότητα του.

Χρειάζεται επιπλέον

Χρειάζεται επιπλέοννα τονιστεί ότι η Max Lift εμβάθυνση της ζάρες στο δέρμα μπορεί επίσης να προκληθεί από διάφορες πτυχές που παρεμβαίνει με την κανονική διαδικασία της γήρανσης. Του παρόντος, οι ακτίνες του φωτός του ήλιου, η ένταση, ωστόσο, επιπλέον, η ρύπανση και ο καπνός.

 • Όπως έχουμε στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, είπε, η γήρανση του δέρματος που σχετίζονται με τη συνεχή ενθουσιασμό των υποκείμενων μυών συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, που οδηγεί στο σχηματισμό της λεγόμενης ρυτίδες έκφρασης.

Συγκεκριμένα, η έκφραση ζάρες αναπτύσσονται καθώς οι μύες του προσώπου τονίζονται κάθε μέρα. μερικές φορές, ακόμη και την ίδια την έκφραση του προσώπου του-ως ένα παράδειγμα, μια έκφραση τσαλακωμένο– μπορεί να φέρει για το περιστατικό από αυτά τα μικροσκοπικά αυλάκια ή ρυτίδες έκφρασης.

Αυτό το είδος των ρυτίδων, χαρακτηριστικό του ανθρώπινου προσώπου, μπορεί να αποδειχθεί επιπλέον και άλλα στοιχεία που θα επηρεάσουν αρνητικά το δέρμα μας.

Ως παράδειγμα, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή σε λάμπες τεχνητού μαυρίσματος … και τα δύο από τα οποία εκπέμπουν ακτίνες UVA ή υπεριώδεις ακτίνες … ακόμα το ίδιο και για την απώλεια βάρους υπερτονίζεται, ή για την ατμοσφαιρική ρύπανση που υποφέρουν μέρα με τη μέρα στις πόλεις.

 • Με την καινοτομία παλιά, αλλά ειδικά με την αλλαγή που αναλαμβάνει το δέρμα και η φυσική χαλάρωση του χθες, εμφανίστηκε ακριβώς στις πτυχές του γήρατος.
 • Αυτό είναι κυρίως λόγω της απώλειας της ελαστικότητας με την μείωση της σύνθεσης του κολλαγόνου, μια πρωτεΐνη που είναι σε θέση να κρατήσει τη σταθερότητα και επίσης τονωτικό του δέρματος.
 • Γήρανση, μάλιστα, ενισχύει την υποβάθμιση του κολλαγόνου, καθώς και, κατά συνέπεια, υπογραμμίζει την τραχύτητα του δέρματος, η οποία έρχεται να είναι λεπτότερη και επίσης ευπαθή σε εμφάνιση μικρά αυλάκια.

Πριν προχωρήσετε με τη θεραπεία, είναι σημαντικό να εκτελέσει μια αξιολόγηση για να προσδιορίσει τη φύση του προβλήματος, καθώς επίσης και, ως εκ τούτου, επιπλέον, προτείνοτας με αυτή την έννοια, επιπλέον, μια υπηρεσία.

 • Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τι θα μπορούσε να είναι οι επιπτώσεις της θεραπείας, χωρίς να παραμελεί τα οποία μπορεί στη συνέχεια να είναι οποιοδήποτε αντενδείξεις που σχετίζονται με λοιμώξεις σε τοπικό επίπεδο περίπου αυτά που διαδίδονται γύρω από τη θέση που υπόκειται στη θεραπεία.

Η υπηρεσία στο οπτικό πρόβλημα, μπορεί να αντιπροσωπεύεται από έναν πυροβολισμό του ένα υλικό πληρώσεως-τύπος βιοσυμβατό και επίσης απορροφήσιμο με την πάροδο του χρόνου, λαμβάνοντας υπόψη ότι το συνηθισμένο ρυθμό μεταξύ των δύο θεραπειών αποτελείται από πλαίσιο μεταξύ 4 και 6 μηνών.

 1. Μέσω του αναισθητικού γίνεται σε ένα επιφανειακό επίπεδο με αναισθητική κρέμα, μπορείτε να μειώσετε ουσιαστικά σημαίνει ότι ο πόνος που προκύπτει από την έγχυση, η οποία πραγματοποιείται κανονικά, κάνοντας χρήση μόνο των βελονών καθώς και εξαιρετικά λεπτή.
 2. Αν, αντίθετα, θα πρέπει τροποποίηση των ρωγμών που ορίζεται από ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να χρησιμοποιούν το λέιζερ έρβιου, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για να είναι σε θέση να αναλάβει τη φροντίδα των ρυτίδων αυτό το σημάδι στα χείλη ή το πρόσωπο.

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες διαφορετικές διάρκειες: σε περίπτωση που το πρήξιμο που προκύπτει από την ένεση, μπορεί κανείς να δηλώσει ότι υλοποιεί μόνο για λίγες ώρες, ενώ, με τη βοήθεια του λέιζερ απαιτείται, τον ιματισμό προδιαγραφή, με μια περίοδο ανάκαμψης, που είναι πολύ λιγότερο από μια εβδομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here