Σχετικά με εμάς

Το Chasetevaros.com είναι το κορυφαίο περιοδικό της σκέψης και της έρευνας για την πολιτική υγείας. Το επιστημονικό περιοδικό ιδρύθηκε το 1981 υπό την αιγίδα του Project HOPE, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού διεθνούς αγωγής υγείας. Το Chasetevaros.com διερευνά θέματα πολιτικής της υγείας που απασχολούν σήμερα την εγχώρια και διεθνή σφαίρα. Αποστολή της είναι να υπηρετεί ως φόρουμ υψηλού επιπέδου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για την προώθηση της ανάλυσης και της συζήτησης σχετικά με τη βελτίωση της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης και την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως το κόστος, η ποιότητα και η πρόσβαση.

Το περιοδικό φτάνει σε ένα ευρύ κοινό που περιλαμβάνει: ηγέτες της κυβέρνησης και της βιομηχανίας υγείας. υποστηρικτές της υγειονομικής περίθαλψης · μελετητές υγείας, υγειονομικής περίθαλψης και πολιτικής υγείας · και άλλους που ασχολούνται με ζητήματα υγείας και υγείας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Τα άρθρα του Chasetevaros.com αναφέρονται από αξιωματούχους των ΗΠΑ, τους νομοθέτες των ΗΠΑ και το υπουργείο των ηγετών της υγείας σε όλο τον κόσμο. Μέλη του Κογκρέσου και από τις δύο πλευρές του διαδρόμου αναφοράς chasetevaros.com στη σύνταξη της νομοθεσίας. Ο επικεφαλής δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, John Roberts, ανέφερε το περιοδικό στην απόφασή του σχετικά με το νόμο για την προσιτή περίθαλψη. Επιπλέον, το chasetevaros.com αναφέρεται συχνά από τα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το Washington Post, οι New York Times, η Wall Street Journal, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο δικτύου και η NPR.

Η Μαρία διαχειρίζεται την εκδοτική κατεύθυνση και το περιεχόμενο για προσαρμοσμένα έργα.

Ξεκίνησε στο chasetevaros.com ως intern και εργάστηκε για να γίνει ανεξάρτητος συντάκτης επεξεργασίας, συντάκτης συντρόφων, ανώτερος συντάκτης και ανώτερος συντάκτης πριν αναλάβει τον τρέχοντα ρόλο της.

Πριν από την chasetevaros.com, ήταν ο βοηθός συντάκτης στυλ στο περιοδικό Country Home.

Στον ελεύθερο χρόνο της, θα την βρείτε να κάνει γιόγκα, να μαγειρεύει στο σπίτι με το φίλο της, να πιάνει ζωντανή μουσική και να δοκιμάζει νέα τρόφιμα. Αγαπά επίσης να περπατά σχεδόν παντού.

Η Erin καθοδηγεί την εκδοτική κατεύθυνση και το περιεχόμενο για προσαρμοσμένα έργα.

Πριν από την ένταξή της στο chasetevaros.com, ήταν συντάκτης συντάκτης στη dLife, μια διαδικτυακή πηγή για άτομα που διαχειρίζονται διαβήτη.

Η Erin ειδικεύτηκε στην αγγλική γλώσσα με ανήλικο στην ψυχολογία στο Stonehill College στο Easton της Μασαχουσέτης. Έξω από την εργασία της, χαίρεται για ανάγνωση, συναυλίες, ταξίδια και εξάσκηση.

Πρόσφατα έκανε 867 pushups σε μια ώρα για να βοηθήσει να στείλει τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες στο στρατόπεδο.