Σχετικά με εμάς

Το Chasetevaros.com διερευνά θέματα πολιτικής της υγείας που απασχολούν σήμερα την εγχώρια και διεθνή σφαίρα. Αποστολή της είναι να υπηρετεί ως φόρουμ υψηλού επιπέδου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για την προώθηση της ανάλυσης και της συζήτησης σχετικά με τη βελτίωση της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης και την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως το κόστος, η ποιότητα και η πρόσβαση.

Το περιοδικό φτάνει σε ένα ευρύ κοινό που περιλαμβάνει: ηγέτες της κυβέρνησης και της βιομηχανίας υγείας. υποστηρικτές της υγειονομικής περίθαλψης · μελετητές υγείας, υγειονομικής περίθαλψης και πολιτικής υγείας · και άλλους που ασχολούνται με ζητήματα υγείας και υγείας.

Η Μαρία διαχειρίζεται την εκδοτική κατεύθυνση και το περιεχόμενο για προσαρμοσμένα έργα.

Ξεκίνησε στο chasetevaros.com ως intern και εργάστηκε για να γίνει ανεξάρτητος συντάκτης επεξεργασίας, συντάκτης συντρόφων, ανώτερος συντάκτης και ανώτερος συντάκτης πριν αναλάβει τον τρέχοντα ρόλο της.

Πριν από την chasetevaros.com, ήταν ο βοηθός συντάκτης στυλ στο περιοδικό.

Στον ελεύθερο χρόνο της, θα την βρείτε να κάνει γιόγκα, να μαγειρεύει στο σπίτι με το φίλο της, να πιάνει ζωντανή μουσική και να δοκιμάζει νέα τρόφιμα. Αγαπά επίσης να περπατά σχεδόν παντού.

Η Ειρήνη καθοδηγεί την εκδοτική κατεύθυνση και το περιεχόμενο για προσαρμοσμένα έργα.

Πριν από την ένταξή της στο chasetevaros.com, ήταν συντάκτης συντάκτης στη, μια διαδικτυακή πηγή για άτομα που διαχειρίζονται διαβήτη.

Η Erin ειδικεύτηκε στην αγγλική γλώσσα με ανήλικο στην ψυχολογία στο Stonehill College στο Easton της Μασαχουσέτης. Έξω από την εργασία της, χαίρεται για ανάγνωση, συναυλίες, ταξίδια και εξάσκηση.

Πρόσφατα έκανε 867 pushups σε μια ώρα για να βοηθήσει να στείλει τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες στο στρατόπεδο.