Τα όμορφα Princess Hair μαλλιά είναι δυνατό να αποκτήσουν

0
Rate this post

Στρώματα στην μπροστινή πλευρά βοήθεια για να ανοίξετε το πρόσωπο και / ή την άνεση των επισκεπτών, φυσικά ίσια μαλλιά θα είναι το πιο εύκολο χτένισμα για να διατηρηθεί. Από πολλές στρώσεις στο πρόσωπο, καλό θα είναι να προσθέσετε Princess Hair βαθιά στρώματα στις άκρες.

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για άτομα με πολύ λεπτά νήματα.

Τα όμορφα Princess Hair μαλλιά είναι δυνατό να αποκτήσουν

Για ένα τεράστιο σχήμα του προσώπου, τα στρώματα είναι καλύτερα να κοπεί περισσότερο τα ζυγωματικά, ενώ για οβάλ ή srcolikog πρόσωπο πρόσωπα καλό θα είναι να ξεκινήσετε με τα στρώματα στην άκρη του σαγονιού.

Σγουρά μαλλιά – σφιχτές μπούκλες

Για σγουρά μαλλιά, είναι γενικά γνωστό ότι το ξηρό και ειδικές υφές. Αυτό είναι επειδή ένα στενό λαμπερά, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί επαρκής αριθμός ασυνείδητο και φαίνεται βάρος. Στρώμα naglasit μαλλιά κάθε σχήμα του προσώπου και να μειώσει το χάος.

Αποφύγετε σύντομη στρώματα, καθώς μόνο περαιτέρω φουσκώνουν και ανελκυστήρα. Το πρώτο στρώμα ξεκινά στο επίπεδο του πηγουνιού, και šišanja πρέπει να κοιτάξουμε για χτενίσματα για ξηρά μαλλιά, για να δείτε αμέσως πώς το χτένισμα που θα δούμε.

 • Πολύ μακρύ και λεπτό χτενίσματα
 • πολυεπίπεδη-φτυάρια

Για πολύ μακριά μαλλιά, είναι καλύτερο σε πολλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής.

Αυτό το χτένισμα το κάνει πιο εύκολο να το στυλ των μαλλιών σας, και αν το βάλεις στο αυτί σας, μπορείτε να. αποφύγετε το τριγωνικό σχήμα, το οποίο Princess Hair. συχνά ονομάζεται «κυπαρίσσι».

Το μπροστινό μέρος είναι μεγαλύτερο, ενώ τα στρώματα στο πίσω μέρος είναι μικρότερη και παρέχει μια αισθητική ματιά, χωρίς να χάσει την υφή και τον όγκο.

 • Πιο τολμηρή στρώματα
 • παχύ στρώμα

Αυτό το κούρεμα είναι η καταλληλότερη για να άνθρωποι με πολλά μαλλιά και παχύ vlasima. Επιπλέον, είναι μεγάλη για όλες τις υφές και τα σχήματα του προσώπου, στρώματα, πυκνά μαλλιά δώσετε κίνηση και όγκο, καθώς και να διευκολύνει τους.

 1. Τα μαλλιά του Σκάφους, χωρίς προστατευτικό μέσο

Τα μαλλιά του ΣκάφουςΈνα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαμόρφωση μαλλιά peglom προστατεύει τα μαλλιά με την κρέμα γάλακτος, το λάδι ή το σωλήνα. Εάν ξεχάσετε τα μαλλιά για να παρέχουν την κατάλληλη προστασία, λόγω των επιπτώσεων της υψηλής θερμοκρασίας βλαστούς, ρωγμές και στεγνώνει.

 1. Ρύθμιση της θερμοκρασίας

Αυτό το υψηλής θερμοκρασίας στεγνώνει και καταστρέφει την τρίχα, το γνωστό αρνητική πλευρά της παρουσίασης στο τρίχας, από την οποία η βλάβη, θα προσπαθήσει να αμβλύνει τις μειώσει τη θερμοκρασία του σιδήρου.

 1. Ίχνη σιδήρου για τα μαλλιά

Προ-Σιδέρωμα, μαλλιά απαραίτητα , χωρίζεται σε σκέλη, και μόνο στη συνέχεια να αρχίσει να κολλήσει. Κόμβοι και κατσαρά μαλλιά σιδήρου δεν μπορεί να ισιώσει, είναι κάτω από υψηλής θερμοκρασίας, επιπλέον διαθλάται και εργάστηκε ίχνη σιδήρου για τα μαλλιά.

 1. Άτονα μαλλιά χωρίς όγκο

Ένα κοινό λάθος που οδήγησε στην τρίχα μετά το Σιδέρωμα γίνεται νεκρός σωστά. Συγκεκριμένα, η αφαίρεση από τη ρίζα προς τα κάτω, παίρνει ακτινοβολεί , τα μαλλιά , έτσι ώστε η αρχή της τρίχας , τραβώντας προς τα επάνω και, στη συνέχεια, μετά το μήκος της τεχνολογίας κατ ‘ αποκοπή.

 1. Χρήση άλλων σίδερα

Σίδερο με κεραμικές πλάκες είναι ιδανικό για όλους τους τύπους των μαλλιών, επειδή είναι εύκολο να γλιστρούν μέσα από τα μαλλιά, η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα. Θέλετε να αποφύγετε μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα σίδερο με πλάκες τουρμαλίνης, το οποίο είναι ιδανικό για πυκνά και σγουρά μαλλιά.

 1. Βρεγμένα μαλλιά Πίνακας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε σε μια βιασύνη είναι βρεγμένα μαλλιά Διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά είναι εκτεθειμένα σε διπλάσιο από το ποσό της θερμότητας που υγρασίας στα μαλλιά εξατμίζεται μαλλιά. Πριν μαλλιά πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος.

 1. Ακανόνιστη καθαρισμό σίδερα

Ακανόνιστη καθαρισμό σίδεραΣίδηρος τρίχας είναι τα πιο μολυσμένα με έλαια από τα μαλλιά, καθώς και παρασκευάσματα που έχουν διενεργηθεί πριν από . Συγκεκριμένα λιπαρά σωματίδια όμορφα πιάτα διαλύονται σε υψηλή θερμοκρασία και είναι και πάλι όμορφα μαλλιά.

Και πάλι στη μόδα τόνισε όγκο και φοβάσαι ότι τα μαλλιά σας δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει σε αυτό τον κόσμο αίτηση; Δοκιμάστε τις ενδείξεις που σου προσφέρω, και με την οποία δεν μπορείς να αποτύχεις. Αφήστε τα μαλλιά σας είναι ένα όπλο που μπορεί να παρασυρθεί και να είναι έτσι, αυτό το χειμώνα!

 1. Ακριβώς μπροστά, με το ζεστό αέρα

Και σε ένα σημείο που δίνουν στα μαλλιά απαλότητα και όγκο. Το ορίσετε σε «αργή» (θερμοκρασία και πυκνότητα) και δύο έως τρία λεπτά, να περάσει το ζεστό αέρα μέσα από τα μαλλιά. Δεν θα πρέπει να είναι, τα μαλλιά είναι και πάλι να πλένονται. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί το βράδυ, όταν η τρίχα είναι πλήρης από αιθαλομίχλη: θερμός αέρας καθαρίζει τα μαλλιά και το καθιστά άνετο.

 1. Περισσότερα αέρα

Αν θέλετε να μαζέψετε τα μαλλιά σε ένα κουλούρι , δεν χρησιμοποιεί ποτέ το φουρκέτες, η οποία θα πρέπει όριο: μεταξύ άλλων, επειδή τα λεπτά μαλλιά είναι εύκολο να καταργήσετε. Φτιάξε τα μαλλιά σου με μικρά άγκιστρα ή χρησιμοποιείται σαν κορίτσι. Ανάμεσα στα σκέλη θα δημιουργήσετε κάτι, όπως οι αερόσακοι, τα μαλλιά σας θα λειτουργεί πιο μαλακό και φούλερ και το στυλ των μαλλιών σας για να φτάσουμε στο φάσμα.

 1. Το κεφάλι κάτω

Τα μαλλιά σου είναι πολύ λεπτός; Τουλάχιστον μία φορά την ημέρα schetky, λυγισμένο το κεφάλι, ξεκινώντας από τον αυχένα.

δυναμικά για λίγα λεπτά. Η ροή του αίματος, που προκαλείται από αυτή τη συνταγή και κινήσεις της βούρτσας, θα κοκκοποιεί το τριχωτό της κεφαλής και ρίζα cm σε όγκο, και τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο υγιή. Για μια πληρέστερη εντύπωση, απλώστε λίγη λακ.

 1. Πώς να χρησιμοποιήσετε

Τα μαλλιά πρέπει να πλένονται όσο το δυνατόν συχνότερα, ακόμη και καθημερινά για να αποτρέψει τον εαυτό σας από το νέφος και λειτουργία .

Αλλά πάντα σαμπουάν αραιώνεται με νερό, διαφορετικά θα πρέπει να αφαιρεθεί το υπερβολικό λίπος, και τα μαλλιά «διαλεκτικούς». Για τη μέτρηση, χρησιμοποιήστε ένα γλυκό με το κουταλάκι του γλυκού, σπρέι μπουκάλι, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού σαμπουάν και νερό. Εφαρμόστε σε μαλλιά, κάντε μασάζ και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

 1. Η λοσιόν είναι σε ΤΆΞΗ

Μετά , εφαρμόστε μια βαθιά ενυδατική λοσιόν, έχοντας κατά νου ότι για ένα λεπτό και μαλλιά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν χωρίς ξέπλυμα. Πράξη όπως και ο Κουρέας: το φάρμακο είναι ζέστη στις παλάμες, και, στη συνέχεια, να το διανείμει από τις ρίζες και προς τα κάτω προς την κορυφή, χωρίς .

Μην το παρακάνετε με την ποσότητα των μαλλιών βάλσαμο δεν είναι χειρότερο από το βάρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here