Power Factor Saver κριτικές, λειτουργία, πού να αγοράσετε, Ελλάδα, φόρουμ, απατη, skroutz

4 (80%) 8 votes

Power Factor Saver κριτικές, λειτουργία, πού να αγοράσετε, Ελλάδα, φόρουμ, απατη, skroutz

Η εξοικονόμηση ρεύματος είναι ένας πολύ καλός και έξυπνος τρόπος για να γλιτώσετε χρήματα από την τσέπη σας αλλά και να προστατέψετε και το περιβάλλον. Πλέον όλοι οι άνθρωποι στρέφονται σε λύσεις εξοικονόμησης στο ρεύμα, με ποικίλους τρόπους. Πώς θα σας φαινόταν αν καταφέρνατε να εξοικονομήσετε περισσότερο από 30-50% στα χρήματα σας με τη χρήση μιας μοναδικής συσκευής; Φανταστικό ε;! Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νούμερο ένα λύση για εξοικονόμηση στο ρεύμα, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας! Διαβάστε περισσότερα: www.PowerFactorSaver.gr

Power Factor Saver κριτικές, λειτουργία, πού να αγοράσετε, Ελλάδα, φόρουμ, απατη, skroutzΜην χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε τώρα την παραγγελία σας και κερδίστε μια μοναδική προσφορά -50% έκπτωση για περιορισμένο αριθμό προϊόντων, στο !

Αγορασε τωρα: www.PowerFactorSaver.gr

Περιορισμένη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε
-50% ΕΚΤΠΩΣΗ!

Power Factor Saver λειτουργία

Power Factor Saver λειτουργία

 

Η λειτουργία της συσκευής είναι μοναδική. Δεν κάνει μόνο οικονομία στο ρεύμα, στο ρεύμα αλλά παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών. Επίσης μειώνει την επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, την οποία εκπέμπουν τα καλώδια και οι ηλεκτρικές συσκευές και κάνει απόσβεση του κόστους της συσκευής σε 1-2 μήνες.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι το πώς να εγκαταστήσει τη συσκευή είναι ένα παιχνιδάκι. Δείτε τα οφέλη της συσκευής καθώς και πώς δουλεύει:

 • Συνδέστε τη συσκευή σε μία πρίζα.
 • Η συσκευή διαχειρίζεται την άχρηστη ηλεκτρική ενέργεια που περνά από τα καλώδια και φορτώνει το δίκτυο. Έτσι δεν αυξάνεται η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν δημιουργούνται επιβλαβή ηλεκτρικά πεδία.
 • Ο εξοικονομητής μειώνει τον φόρτο του δικτύου και ως αποτέλεσμα την κατανάλωση του ρεύματος. Οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος για ρεύμα.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη είναι πολλά και σίγουρα θα σας ωφελήσουν στο μέγιστο. Καταρχήν το πώς να εγκαταστήσει τον εξοικονομητή είναι πολύ εύκολο. Επίσης, η λειτουργία δεν επηρεάζει τον μετρητή, η εξοικονόμηση επιτυγχάνεται νόμιμα μέσω της αποτελεσματικότερης χρήσης του ρεύματος.

Ακόμη, η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώνεται από πλήθος μελετών και εξηγείται επιστημονικά. Η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται ότι η λειτουργία της συσκευής θα σας προσφέρει μια συγκλονιστική εξοικονόμηση ρεύματος. www.PowerFactorSaver.gr

Δείτε μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Είναι σχεδιασμένο για ένα τυπικό ηλεκτρικό δίκτυο σε ένα διαμέρισμα ή οικία.
 • Μέγιστη υγρασία – 85% (δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο μπάνιο και σε πισίνες).
 • Ικανότητα φορτίου 5kW – 19kW (μία συσκευή αρκεί για ένα ολόκληρο διαμέρισμα).
 • Εγγύηση 1 έτος.
 • Βάρος: 170 γραμμάρια με συσκευασία και 125 χωρίς συσκευασία.

Power Factor Saver κριτικές – φόρουμ, σχόλια, απατη ?

Power Factor Saver κριτικές - φόρουμ, σχόλια, απατη

Οι Power Factor Saver κριτικές δεν λένε ψέματα και σίγουρα εγγυόνται ότι η συσκευή αυτή δεν είναι άλλη μια απάτη.

Αν ρίξετε μια ματιά τόσο στα φόρουμ στην Ελλάδα αλλά και στα forum του εξωτερικού, θα δείτε χιλιάδες σχόλια που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα της συσκευής.

Αν εξοικονόμησαν ρεύμα και χρήματα; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και θα το δείτε αποτυπωμένο και σε review παρακάτω.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, μια ματιά σε δεκάδες φόρουμ του εσωτερικού και άλλα forum του εξωτερικού που είναι σχετικά με εξοικονόμηση πόρων, τα σχόλια αποκαλύπτουν την πάσα αλήθεια. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μερικά από αυτά και να δείτε τι λένε και να πειστείτε ότι δεν είναι απάτη. www.PowerFactorSaver.gr

Έχω 2 συσκευές, μία στην κουζίνα και άλλη μία στην κρεβατοκάμαρα. Αυτόν τον μήνα ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν αισθητά πιο χαμηλός. Μου πρότεινε το προϊόν ο γαμπρός μου, ο οποίος μου είπε ότι η συσκευή έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο. Ο ίδιος έχει σε όλα τα δωμάτια από μία συσκευή, και πληρώνει πολύ λιγότερα χρήματα εδώ και ένα χρόνο. Μετά την αγορά του προϊόντος, μέσα σε μόλις 4 μήνες, εξοικονομήσαμε τα λεφτά που χρειάζονταν για να πάρουμε ένα καινούριο πλυντήριο πιάτων. Η οικονομία που κάνει είναι τεράστια. Μην ξεχνάμε και την εξοικονόμηση ενέργειας και πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το περιβάλλον.

Χρήστος, ετών 40

Σας ευχαριστούμε για την υψηλή ποιότητα που μας προσφέρετε. Είχα ήδη αγοράσει πριν κάποιους μήνες ένα παρόμοιο προϊόν από το εμπόριο αλλά βγήκε τελικά άχρηστο και μετά από περίπου 15 μέρες σταμάτησε να λειτουργεί. Με τράβηξε η χαμηλή του τιμή και έτσι το αγόρασα. Στη συνέχεια παρήγγειλα τη δική σας συσκευή με κάθε επιφύλαξη. Τον περασμένο μήνα η ΔΕΗ ήρθε -50%.  Κάναμε την ίδια χρήση με πριν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σας προτείνω να το παραγγείλετε μόνον από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή διότι στο εμπόριο θα βρείτε απομιμήσεις και θα κλαίτε τα χρήματα σας!

Ιάσωνας, ετών 33

Κατά την παραγγελία μου μέσω της ειδικής πλατφόρμας που σου παρέχει η επίσημη ιστοσελίδα, ζήτησα μέσω email να μου επισυνάψουν όλα τα πιστοποιητικά. Ήταν όλα διαθέσιμα. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι απολύτως ασφαλής, διότι έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους από τους ειδικούς. Βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και κάνει τις συσκευές του σπιτιού να δουλεύουν καλύτερα και να μην καίνε τόσο πολύ ρεύμα. Οικονομία στο έπακρον είναι αυτό που ζητάει η κάθε οικογένεια, το κάθε σπίτι. Δοκιμάστε την συσκευή και δεν θα χάσετε. Είναι το μόνο σίγουρο!

Κώστας, ετών 47

Όπως είδατε, φαίνεται ξεκάθαρα από τα σχόλια ότι η συσκευή δεν είναι απάτη, πρέπει να την αποκτήσετε!
Μην εμπιστεύεστε κάθε συσκευή εξοικονόμησης ρεύματος που κυκλοφορεί στο εμπόριο, καθώς μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε. Αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε αν παρέχετε εγγύηση προϊόντος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση παρέχεται εγγύηση ενός χρόνου.
Επίσης, θα πρέπει να ελέγξετε αναλυτικά τις κριτικές και τις βαθμολογίες, πριν αγοράσετε το προϊόν, να είστε προσεκτικοί. www.PowerFactorSaver.gr

Power Factor Saver κριτικές, λειτουργία, πού να αγοράσετε, Ελλάδα, φόρουμ, απατη, skroutzΜην χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε τώρα την παραγγελία σας και κερδίστε μια μοναδική προσφορά -50% έκπτωση για περιορισμένο αριθμό προϊόντων, στο !

Αγορασε τωρα: www.PowerFactorSaver.gr

Περιορισμένη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε
-50% ΕΚΤΠΩΣΗ!

Power Factor Saver τιμη

Power Factor Saver τιμη

Η τιμη της συσκευής είναι πιο προσιτή απ’ όσο νομίζετε. Μπροστά στην εξοικονόμηση που θα κάνετε, μερικά ευρώ δεν είναι τίποτα, ας είμαστε ειλικρινείς.

Πέρα από αυτό ωστόσο, είστε τυχεροί! Είστε τυχεροί καθώς αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο, τρέχει μια μοναδική προσφορά που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τη συσκευή σχεδόν στη μισή τιμη! Απίστευτο;

Ούτως ή άλλως, παρέχεται εγγύηση 1 έτους, επομένως έτσι έχετε και ασφάλεια για τη τιμη που θα χρεωθείτε, η οποία είναι ήδη πάρα πολύ χαμηλή και φιλική.

Είτε για το σπίτι, είτε για επιχειρήσεις, η συσκευή αυτή εγγυάται συγκλονιστική εξοικονόμηση ρεύματος σε μεγάλο βαθμό. Αυτό θα κάνει καλό στην τσέπη σας αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς θα χρησιμοποιείται λιγότερους πόρους για τη θέρμανση, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των ρούχων και των πιάτων, την τηλεόραση αλλά και για τις προσωπικές σας ανάγκες. www.PowerFactorSaver.gr

Power Factor Saver πού να αγοράσετε – πώς να το πάρει

Power Factor Saver πού να αγοράσετε - πώς να το πάρει

Πού να αγοράσετε; καλή ερώτηση. Εφόσον διαβάσατε ως εδώ είστε ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη εξοικονόμηση ρεύματος.

Αν αναρωτιέστε τη συσκευή πού να αγοράσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα τη βρείτε σε καταστήματα, καθώς δεν είναι διαθέσιμη για αγορα.

Ο μοναδικός τρόπος για να buy τη συσκευή, είναι να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας και συμπληρώνοντας τη φόρμα, να κάνετε την αγορα σας!

Έτσι, αν σας ρωτήσει κάποιος γνωστός, φίλος ή συγγενής σας πώς να το πάρει, να του πείτε να επισκεφτεί την σελίδα της εταιρείας. Γρήγορα, απλά και εύκολα θα μπορεί να αποκτήσει την συσκευή εξοικονόμησης ρεύματος. www.PowerFactorSaver.gr

Τώρα που σας λύθηκε η απορία πού να αγοράσετε, διαβάστε παρακάτω για τη διαθεσιμότητα της συσκευής στη χώρα μας. Και να θυμάστε, η εξοικονόμηση ρεύματος και χρημάτων είναι μια απλή υπόθεση και μια απόφαση που πρέπει να πάρετε σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη μοναδική αυτή συσκευή. www.PowerFactorSaver.gr

Power Factor Saver Ελλάδα – skroutz, amazon, ebay

Power Factor Saver Ελλάδα - skroutz, amazon, ebay

Η διαθεσιμότητα της συσκευής για παραγγελία στην Ελλάδα είναι γεγονός, μετά από απαίτηση του καταναλωτικού κοινού που έψαχνε απεγνωσμένα μια λύση στην εξοικονόμηση ρεύματος.

Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεται ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία ούτε στο amazon, ούτε στο ebay ή το skroutz.

Η εταιρεία θέλοντας να προστατέψει το προϊόν της στην Ελλάδα από ανατιμήσεις αλλά και απομιμήσεις, αποφάσισε να μην ελευθερώσει τη διαθεσιμότητα στο skroutz και άλλες σελίδες, αλλά να την κρατήσει προσωπική.

Σε όποιο μέρος στην Ελλάδα και αν μένετε, μην χάνετε το χρόνο σας να ψάχνετε στο skroutz και άλλες σελίδες αναζήτησης προϊόντων. Ακολουθήστε τη παρακάτω διεύθυνση και ολοκληρώστε την παραγγελία σας άμεσα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Θα αποζημιωθείτε στο μέγιστο, μη το σκέφτεστε άλλο! www.PowerFactorSaver.gr

Power Factor Saver κριτικές, λειτουργία, πού να αγοράσετε, Ελλάδα, φόρουμ, απατη, skroutzΜην χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε τώρα την παραγγελία σας και κερδίστε μια μοναδική προσφορά -50% έκπτωση για περιορισμένο αριθμό προϊόντων, στο !

Αγορασε τωρα: www.PowerFactorSaver.gr

Περιορισμένη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε
-50% ΕΚΤΠΩΣΗ!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Την συσκευή την παρήγγειλε ο συνέταιρος μου για χρήση στο γραφείο. Έχουμε πολλούς υπολογιστές 24ώρες το 24ώρο ανοιχτούς με αποτέλεσμα να δίνουμε πάρα πολλά χρήματα στο ρεύμα. Κάναμε απόσβεση μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα; Έχουμε παραγγείλει και οι 2 συσκευές για όλο το σπίτι. Η τιμή πολύ καλή.

 2. Είναι ο πιο συγκλονιστικός πλέον τρόπος για να μην καταναλώνετε ρεύμα μέσα στο σπίτι. Οι συσκευές διαρκούν πιο πολύ χωρίς να υπάρχει περίπτωση να καούν. Είναι ελεγμένη από τους ειδικούς και δοκιμασμένη από όλους μας! Είναι εύκολο στην χρήση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να την τοποθετήσουμε στην πρίζα.

 3. Στην αρχή παρήγγειλα μία συσκευή για δοκιμή γιατί ήμουν λίγο δύσπιστος.. Έκανα τόσο λάθος! Έπρεπε εξαρχής να είχα αγοράσει άλλες τρεις. Τζάμπα έχασα χρόνο και έξτρα κατανάλωση ρεύματος. Να την δοκιμάσετε αμέσως. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Η τιμή της σούπερ και η απόσβεση γίνεται αμέσως!

 4. Ο ηλεκτρολόγος της μητέρας μου μας πρότεινε αυτή την συσκευή. Μας μετέφερε τα καλύτερα σχόλια. Μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και διάβασα αυτά που μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή. Ενθουσιάστηκα αμέσως και δεν έχασα ευκαιρία. Παρήγγειλα για αρχή 2 συσκευές. Μία για μένα και μία για την μητέρα μου. Αναμένω να έρθουν.

 5. Το συστήνω σε όλους ανεξαιρέτως. Είναι πολλοί εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν και καταφέρνουν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα. Έχω από μία συσκευή σε κάθε δωμάτιο και πληρώνω λιγότερα χρήματα από ποτέ.

 6. Αυτή η συσκευή προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα. Δεν θα μετανιώσετε ούτε για μία στιγμή για την αγορά σας. Προσφέρει υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος. Ιδανική λύση για γραφεία και σπίτια. Εξοικονόμηση ρεύματος σε μεγάλο ποσοστό. Θα κάνετε τρομερή οικονομία στα χρήματα σας.

 7. Πρόκειται για μία καινοτόμο, πρωτοποριακή και έξυπνη συσκευή. Ιδιαίτερα χρήσιμη για όλους τους χώρους. Η τιμή δεν είναι ακριβή αν σκεφτείς πόσα χρήματα δίνεις κάθε φορά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Προσωπικά έκανα απόσβεση μέσα σε 2 μήνες. Μην χάνετε χρόνο!

 8. Θέλετε να καταναλώνετε λιγότερο ρεύμα και να βοηθήσετε το περιβάλλον στην εξοικονόμηση ενέργειας; Σας έχω την λύση! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να το καταφέρετε αυτό είναι να παραγγείλετε την ειδική συσκευή που παρέχει η συγκεκριμένη σελίδα. Θα δείτε διαφορά από τον πρώτο μήνα χρήσης.

 9. Παιδιά αυτό το προϊόν θα αποδειχτεί η σωτηρία σας. Μειώνει αισθητά το φόρτο του δικτύου και ως αποτέλεσμα την κατανάλωση ρεύματος. Οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος ρεύματος. Θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος θα έρθει έως και στην μισή τιμή απ’ ότι πληρώνατε μέχρι σήμερα.

 10. Η συγκεκριμένη συσκευή διαχειρίζεται την άχρηστη ενέργεια που περνά από τα καλώδια και φορτώνει το ηλεκτρικό δίκτυο. Με την χρησιμοποίηση αυτής της συσκευής δεν αυξάνεται η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν δημιουργούνται επιβλαβή ηλεκτρικά πεδία που βλάπτουν το περιβάλλον. Σας προτείνω να μην χάσετε άλλο χρόνο και να παραγγείλετε την συσκευή σήμερα κιόλας.

 11. Εδώ και ένα χρόνο κάνω εξοικονόμηση έως και 50% στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος με αυτή την πρωτοποριακή συσκευή που μας προσφέρει η εταιρεία σας. Απίστευτη και γρήγορη χρήση χωρίς κανέναν κόπο. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την μακροχρόνια αντοχή των συσκευών του σπιτιού, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 12. Η συσκευή είναι η καλύτερη λύση που θα μπορέσετε να δώσετε στους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου για εξοικονόμηση ρεύματος. Χρησιμοποιείται πολύ απλά που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε σε μία πρίζα και όλα θα αρχίσουν να δουλεύουν μόνα τους. Η τιμή του οικονομικότατη.

 13. Το προϊόν αποτελεί την Ιδανική λύση για κάθε διαμέρισμα και για κάθε γραφείο. Τώρα πια πληρώνω 60% λιγότερα χρήματα από ότι πλήρωνα. Παρόλο που δεν μου αρέσει να κάνω οικονομία, θεωρώ πως δεν πρέπει να πληρώνει κανείς για κάτι που δεν χρησιμοποιεί. Μη πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια.

 14. Αγόρασα και εγώ με την σειρά μου την συγκεκριμένη συσκευή. Θα σας πω ότι είναι πολύ χρήσιμο προϊόν για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η οικογένεια μου αποτελείται από πολλά μέρη και είναι δύσκολο να είσαι από πίσω τους όλη μέρα και να τους λες να σβήνουν τα φώτα, να απενεργοποιούν τον υπολογιστή και να μην ξεχνάνε ανοιχτή την τηλεόραση. Πλέον δεν ανησυχώ καθόλου χάρη στην συσκευή. Τα ποσά των λογαριασμών είναι χαμηλότεροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here